E-handelsnyheter för de som säljer online

Som e-handlare gäller det att hänga med i svängarna. Detta är en relativt unga bransch där det sker konstanta förändringar och deltar man inte aktivt i det som händer riskerar man att hamna på efterkälken. Hur gör man då för att följa med i det som händer kring e-handel och handel i övrigt? Ett sätt är att med jämna mellanrum kolla in de olika e-handelsforum som finns på nätet. Det finns en mängd sådana, där de allra flesta förstås är på engelska men det finns också några bra svenska varianter. Dessa är lätta att finna om man gör en enkel sökning. Genom att finna svar på sina frågor genom dessa har man mycket att lära.

Ofta är det så att man besöker ett forum för att få svar på en specifik fråga, men får med sig mycket mera därifrån. På ett forum har du förstås också själv möjligheten att ställa frågor som andra mer erfarna kan svara på. Oftast finns det dock mer att upptäcka på sajterna än bara själva forumen. Dessa är som regel nyhetssajter för allt som händer inom e-handel och man kan här läsa om det senaste vad gäller spedition, betallösningar, import, export och annat som kan vara bra att känna till. Framförallt är det bra att veta vad som kan vara på gång framöver och som man bör känna till i god tid.

Ytterligare platser där man kan ta del av matnyttig information för e-handlare är faktiskt också speditörernas webbplatser, Schenker och DHL med flera. Dessa bolag ger också ut sina egna tidningar som kommer hem i brevlådan om du är registrerad som kund hos dem. Just frakt och spedition är en av de allra viktigaste, och mest kostsamma, faktorerna när du arbetar med e-handel, så det är vettigt att hålla sig ajour vad som händer här.

 
 
 
 
 

Copyright © 2019 e-bolagstorget.se. All Rights Reserved.
WordPress Portfolio Theme by WPZOOM